Recoveryboots.

IMG_20190417_132623

VIDENSKABEN BAG RECOVERYBOOTS

Tag ikke kun vores ord for at recovery boots virker. Nedenfor er der referencer til en række artikler som alle viser fordelene ved de egenskaber som recovery boots har.

Hurtigere Restitution

Øget blodgennemstrømning hjælper med at fjerne træthed og reducere inflammation og giver en hurtigere restitution.

Når du træner “stresser” du dine muskler, hvilket forårsager små skader på dine muskelfibre. Disse skade er hvad der senere hen får dig til at blive bedre, men resulterer i første omgang i inflammation i musklerne samt opbygning af metabolisk affald (lactat, pyruvat, ammoniak, bicarbonat og pH).

De små muskelskader resulterer i en kombination af ømhed, træthed og nedsat muskelstyrke, hvilket begrænse din evne til at træne på fuld styrke og høste mest muligt ud af din træning. Det er derfor, at evnen til at komme sig hurtigere er så vigtig.

Ved af bruge recovery boots i din daglige træning kan du fremskynde restitutionsprocessen, som din krops lymfatiske- og vaskulæresystemer gør naturligt over en længere periode. Pneumatiskkompression øger blodgennemstrømning og hjælper din krop af med ophobet affald i dine muskler hurtigere og mere effektivt end din krop normalt kan. Resultatet er at dine muskler heler og kan komme sig hurtigere.